Bevestigingsmail

Het formulier is verzonden en u hebt een bevestiging in uw scherm gezien dat het ook daadwerkelijk is verzonden.

U hebt nu ook een email ontvangen met daarin ook de bevestiging van het ingevulde formulier.
In deze mail leggen wij u nog eens uit wat er nu allemaal gaat gebeuren. 

U zult zien dat bij deze mail ook een tweetal documenten zijn meegezonden. Dat zijn een volmacht en een vragenlijst.

Wij vragen u om de volmacht uit te printen, te tekenen, de vragenlijst in te vullen en vervolgens de door u ondertekende volmacht, de ingevulde vragenlijst en de beschikking van de gemeente in te scannen en aan ons terug te sturen in een reply op de ontvangen mail. (naar: info@koenwozbezwaar.nl).

Langsbrengen of per post verzenden

Het meest eenvoudig is om inderdaad de volmacht, de vragenlijst en de beschikking van de gemeente in te scannen en per mail naar ons toe te zenden. Maar u kunt het uiteraard ook gewoon uitprinten en bij ons op kantoor langsbrengen.  Gewoon per post opsturen kan natuurlijk ook.

Mocht u overigens ook van de gemeente het taxatierapport hebben ontvangen dan zouden we die ook heel graag van u ontvangen. Hebt u die nog niet, dan vragen wij na ontvangst van de overige stukken, namens u deze op bij de gemeente.
Met name uit het taxatierapport van de gemeente (overigens is de gemeente verplicht een taxatierapport te hebben en die op uw verzoek toe te zenden) kunnen wij veel argumenten halen waarom de gemeente de waarde niet juist heeft vastgesteld.

Terug naar werkwijze